کاربران در سیستم مدیریت محتوای وردپرس

کاربران در وردپرس دارای نقش های متعدد و سطوح دسترسی متفاوتی به بخش های سایت هستند و تعریف کاربران می تواند در مدیریت صحیح فرایند هایی که در سایت روی می دهد تاثیر به سزایی داشته باشد. هر یک از کاربران در وردپرس وظایف مشخصی دارند و باید سطح دسترسی خاصی برای آن ها در نظر گرفته شود. این کاربران می توانند از مدیران سایت تا افرادی که در سایت ثبت نام کرده اند متغیر باشند و برای آن که هر یک تنها به بخش های مشخص شده دسترسی داشته باشند لازم است برای آن ها نام کاربری و رمز عبور ویژه ای در نظر گرفته شود. وردپرس امکانات مناسبی برای تعریف کاربران در وردپرس فراهم کرده است که از طریق پیشخوان می توان به آن ها دسترسی پیدا نمود. به نقش هر یک از کاربران در سایت های وردپرسی WordPress User Role گفته می شود.

 

تعریف کاربران در وردپرس

تعریف کاربران در بخش پیشخوان

هنگامی برای تعریف کاربران در وردپرس وارد بخش پیشخوان می شویم در میان گزینه های موجود باید به دنبال یافتن گزینه کاربران باشیم. همه تنظیمات مربوط به کاربران در وردپرس در این بخش انجام می شود. در این بخش قابلیت های زیر وجود دارد:

  • نمایش کلیه کاربرانی که در سایت عضو شده اند
  • مدیریت کاربران به صورت حذف کاربر یا افزودن کاربر جدید
  • اطلاعات مربوط به هریک از کاربران سایت در سطوح مختلف دسترسی
  • نمایش کاربرانی که تائیدیه عضویت آن ها از طرف مدیریت سایت صادر نشده است.

همان گونه که اشاره شد در بخش مدیریت کاربران می توانید کاربر جدیدی را با تعیین سطوح دسترسی تعریف نمایید.  برای این کار به قسمت افزودن کاربر جدید بروید و در این بخش گزینه افزودن را انتخاب نمایید.  در این هنگامی فرمی برای شما به نمایش در می آید که در آن مشخصات کاربر شامل نام و نام خانوادگی، شناسه کاربر، ایمیل، نقش کاربر در سایت و رمز مورد نیاز برای ورود به سایت دریافت می شود.

نقش تعریف کاربران در وردپرس

اهمیت تعیین نقش در تعریف کاربران 

هنگامی که فرایند تعریف یک کاربر وردپرس را انجام می دهید در قسمت تعیین نقش با گزینه های متعددی رو به رو می شوید. هر یک از این نقش ها دارای سطوح دسترسی مختلفی هستند به آشنایی با آن ها برای فردی که مسئول تعریف کاربران در وردپرس است امری ضروری به شمار می آید. در ادامه به معرفی مختصری از نقش های اصلی موجود در وردپرس می پردازیم:

  • نقش مشترک: این نقش در واقع محدود ترین سطح دسترسی را داشته و تنها دارای یک پیشخوان ساده است نمی تواند تغییری در محتوای سایت ایجاد نماید.
  • نقش مشارکت کننده: این نقش در سطح بعدی دسترسی قرار گرفته به این معنا که این قابلیت را دارد نظرات موجود در پیشخوان وردپرس را بررسی نموده و همچنین می توانید متونی را در قالب پیش نویس تهیه کرده و در اختیار مدیر سایت قرار دهد.
  • نقش نویسنده: نویسنده فردی است که توانایی تهیه و تولید متن هایی را برای سایت دارد اما نکته ای در خصوص این نقش باید مورد توجه قرار بگیرد این است که نویسنده تنها می تواند متن هایی که خودش تهیه کرده را مورد بازبینی و ویرایش قرار دهد و امکان ایجاد تغییر بر روی سایر مطالب سایت را نخواهد داشت.
  • نقش ویرایشگر: کاربری که دارای نقش ویرایشگر است دسترسی بیشتری نسب به سایر نقش ها داشته و حتی این قابلیت را دارد که در خصوص مطالب سایر افراد نیز نظر داده و در صورت وم تغییراتی ر ا در آن ها ایجاد نماید.
  • نقش مدیر کل: این نقش به عنوان مهم ترین نقش در تعریف کاربران در وردپرس مطرح می شود. علت این امر این است که کاربری که به عنوان مدیر کل تعریف می شود به همه قسمت های مدیریتی سایت دسترسی داشته و می تواند تغییرات مورد نیاز را در آن اعمال نماید.

نقش هایی که بیان شد نقش های اصلی در تعریف کاربران در وردپرس هستند اما وردپرس این امکان را فراهم کرده تا شما بتوانید بر حسب نیاز نقش های مختلفی را برای کاربران سایت خود تهیه نمایید.

افزونه Capability Manager Enhanced برای تعریف کاربران در وردپرس

افزونه Capability Manager Enhanced یکی از افزونه هایی است که برای تعریف کاربران در وردپرس در اختیار افراد قرار گرفته و با استفاده از آن می توان به آسانی نقش های مختلفی را برای کاربران سایت تعریف نمود. علاوه بر این می توانید با استفاده از این افزونه قابلیت های هر یک از این نقش ها را مشاهده نمایید. به طور کلی این افزونه دارای ویژگی های فراوانی است که به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

  • ایجاد نقش های متعدد کاربری برای افرادی که در سایت فعال هستند.
  • امکان مدیریت سطح دسترسی و قابلیت های هر یک از نقش ها در سایت
  • امکان پشتیبان گیری از نقش های تعریف شده و بازیابی آن ها
  • امکان بازگرداندن تمامی تنظیمات به حالت پیش فرض
  • امکان ویرایش نقش ها و افزودن یا کاهش دسترسی هر یک از نقش ها

 

تاثیر کاربران در وردپرس

علاوه بر افزونه Capability Manager Enhanced برخی دیگر از افزونه های وردپرسی وجود دارند که می توانند برای مدیریت نقش ها و تعریف کاربران در وردپرس مورد استفاده قرار بگیرند. از جمله این موارد می توان به افزونه User Role Editor اشاره نمود که محبوبیت فراوانی نزد کاربران وردپرس دارد. از لحاظ امکانات و قابلیت های این افزونه ها با یکدیگر تشابه دارند. افزونه ( برای آشنایی با ده افزونه مهم در وردپرس اینجا کلیک کنید ) دیگری نیز در این خصوص می تواند مورد استفاده قرار گیرد که به آن Members می گویند.  با استفاده از افزونه Members می توانید سطوح دسترسی کاربران تعریف شده را تغییر دهید. به طور کلی افزونه های وردپرسی با هدف تسریع فرایند های مختلف در خصوص مدیریت سایت های وردپرسی توسعه یافته اند و استفاده از آن ها می تواند روند  انجام کار را به شکل چشم گیری بهبود بخشد. معمولا کار کردن با افزونه های وردپرسی بسیار آسان بوده و مدیران سایت به آسانی می توانند از آن ها استفاده نماید. به همین دلیل است که در خصوص هر یک از نیاز های مدیریتی مربوط به سایت می تواند از افزونه های متعدد با قابلیت های مختلفی استفاده نمود.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کاربران ,سایت ,وردپرس ,تعریف ,افزونه ,دسترسی ,تعریف کاربران ,برای تعریف ,سطوح دسترسی ,افزونه capability ,manager enhanced ,برای تعریف کاربران ,capability manager enhanced ,افزونه capability manager
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دکتر عبدالله رضوی Molly سلامتی خوشمزه و تنوع در نوشیدن چای همراه با دمنوش های نیوشا رینگ دینگ nik952148.parsablog.com کتاب فروشی دل خاکـــــی ورودی ۹۸ داروسازی شرکت فنی و مهندسی سعید