نصب قالب اگر اغراق نباشد شاید یکی از مهمترین کارهایی است که باید بعد از طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوا وردپرس انجام دهیم چرا که از لحاظ ظاهری تأثیر خیلی زیادی روی مخاطبین می گذارد حالا به هر اندازه که برنامه نویسی و کد نویسی سایت به صورت اصولی انجام شده باشد، اما زمانی که ظاهر و طراحی مناسب نداشته باشد به طبع کاربر هم سایت شما را نمی پسندد و ناامیدانه سایت تان را ترک می کند.

آموزش نصب قالب

نصب قالب به مانند طراحی دکوراسیون خانه است و اگر هر چیزی سر جای خودش قرار نگیرد از نظر مهمان ها آن خانه همیشه کثیف و شه به نظر می رسد و به طبع چیدمان صحیح این خانه (سایت) می تواند بازدید کننده و ترافیک زیادی را به سمت شما روانه کند.

بنابراین سعی کنید در سایت تان تا جایی که می توانید از قالب های زیبا و دوست داشتنی و کاربر پسند استفاده کنید تا کاربران از دیدن طراحی آن لذت ببرند و این لذت بردن نتیجه ای که در بر دارد این است که از محتواها و خدمات سایت تان استفاده می کند و این بیشترین سود را برای مدیر سایت دارد.

wordpress-Theme

در این مقاله قصد داریم مقداری در مورد آموزش نصب قالب در وردپرس صحبت کنیم تا به راحتی بتوانید قالب های خودتان را به آسانی نصب کنید.

نصب قالب در وردپرس

برای نصب روی هاست اولین قدم این است که وارد پیشخوان و قسمت مدیریت وردپرس سایت تان شوید و از مسیر نمایش و بعد پوسته ها قالب مورد نظرتان را انتخاب کنید. در این بخش قالب های زیادی وجود دارد که هر کدام را که مایلید و به انتخاب خودتان می توانید با زدن دکمه فعال نصب قالب را انجام دهید تا ظاهر سایت تان تغییر کند. بعد از این عمل می توانید با استفاده از گزینه سفارشی سازی، تنظیماتی را روی قالب سایت تان انجام دهید که می دانید سایت تان به بخش های آن نیازی مبرم دارند.

برای اینکه قالب دانلود شده را اجرایی و بعد آن را تغییر دهیم باید آن را روی هاست بارگزاری کنیم و بعد از آپلود شدن می توان برای فعالسازی آن اقدام کرد و برای نصب قالب در این طور مواقع دو راهکار وجود دارد:

 

راهکار اول: نصب قالب با استفاده از مخزن وردپرس

برای نصب این نوع قالب ها از مخزن وردپرس باید از آدرس  wordpress.org/themes استفاده کنید که انواع و اقسام دسته بندی ها و فیلترها مختلف و متفاوتی وجود دارند. قالب مورد نظرتان را انتخاب کنید و حتماً سعی  کنید قالب های راست چین را به خاطر اینکه فارسی زبان هستیم، انتخاب کنید.

برای استفاده و نصب قالب از مخزن وردپرس می توانید از مسیر زیر استفاده کنید:

نمایش (پوسته ها) افزودن پوسته جدید (تازه)

بعد از اینکه قالب مورد نظرتان را انتخاب کردید می توانید با استفاده از نشانگر موس قبل از نصب نسخه پیش نمایش آن را مشاهده کنید و یا با استفاده از گزینه نصب اقدام به نصب قالب مورد نظر خودتان کنید که بعد از فعال سازی ظاهر سایت هم به همان چیزی که مد نظرتان بوده تغییر شکل می دهد و با کمک گزینه سفارشی سازی هم می توانید هر چیزی که مد نظرتان هست را روی قالب تان پیاده سازی کنید.

راهکار دوم: آموزش نصب با استفاده از cpanel

یکی از مشکلاتی که برای کاربران به وجود می آید این است که با وجود اینکه قالب مورد نظرشان را دانلود می کنند و در حالت نصب آسان قرار می گیرد اما به هر دلیل قادر به نصب از پیشخوان وردپرس خودشان نیستند و اگر هم بخواهند این قالب وردپرس را نصب کنند امکان اینکه داده هایی که در سایت وجود دارد به صورت کامل از بین برود خیلی زیاد است.

بنابراین سعی می کنیم از راهکار دوم برای نصب قالب وردپرس استفاده کنیم و باید قالب موجود و دانلود شده را از حالت بسته نصبی خارج کنید. برای اینکار سعی کنید بسته نصبی قالبی که دانلود کرده اید را باز کنید و به پوشه های آن وارد و از میان فایل هایی که در این قسمت وجود دارد به مسیر /wp-content/themes/ مراجعه کنید.

در این قسمت فایل هایی که مربوط به وردپرس هستند وجود دارد و ممکن است چندین پوشه وجود داشته باشد که هر کدام هم به نوعی یک قالب هستند. قالبی که از قبل مد نظر داشتید را پیدا و انتخاب کنید و وارد آن شوید و با راست کلیک روی پوشه سعی کنید یک فایل فشرده با پسوند zip از آن تهیه کنید تا به راحتی بتوانید اقدام به نصب قالب وردپرس در cpanel سایت خودتان کنید.

برای اینکه بتوانید این قالب را در  cpanelسایت تان نصب کنید باید وارد هاست سایت تان بشوید و از مسیر /public_html/wp-content/themes/ در فایل منیجر (File Manager) مراجعه کنید و قالب مورد نظرتان را از که از قبل به صورت فایل زیپ شده تهیه کرده اید از حالت زیپ خارج و در همان قسمت آپلود کنید.

زمانی که آپلود فایل تمام شد با کلیک راست روی فایل زیپ و زدن گزینهExtract  آن را از حالت زیپ شده خارج کنید تا آماده نصب شود و بعد از آن فایل زیپ شده را پاک کنید و بعد به پیشخوان مدیریت سایت تان وارد شوید و در مسیر نمایش پوسته ها مشاهده خواهید کرد که قالبی که از طریق هاست cpanel نصب کرده اید آماده نصب است و فقط کافی است تا گزینه فعال را کلیک کنید.

نحوه نصب قالب

اما اجازه دهید مقداری هم در مورد قالب های رایگان و حرفه ای در وردپرس صحبت کنیم که چه مزایا و معایبی دارند:

مزایای قالب رایگان در وردپرس

این نوع از قالب ها همان طوری که می دانید تعدادشان خیلی زیاد است و به وفور در اختیار همه قرار گرفته و دارای مزایای زیاد است. از جمله

 

  • کاملاً رایگان هستند
  • امکانات خیلی زیاد دارند
  • می توانید هر امکاناتی که مایل باشید از طریق پنل به آن اضافه کنید

معایب قالب های رایگان وردپرس

  • آپدیت نمی شوند
  • پشتیبانی ندارد
  • تنظیمات ساده ای دارند

مزایای قالب  حرفه ای

  • می توانید قالب ها و صفحات سایت را سفارشی و اختصاصی کنید
  • پنل مدیریت این نوع قالب ها حرفه ای هستند
  • پشتیبانی و آپدیت رایگان دارند آن هم با همان یک بار هزینه ای که پرداخت کرده اید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمائید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

لایوکار Katie آموزش نقاشی خوشمزه ترین مزه ها ه‍یئت محبان امام حسن(ع) هورامان گشت Dan خانوده آسمانی بانو میم اخبار رمان ها